Facility management: door beter en eenvoudiger data te verzamelen een snellere oplossing van problemen.

Zet de lat hoger voor uw facility management.

SafetySoft is een krachtige inspectie- en checklijstapplicatie en laat toe dat uw team uw ogen ter plaatse zijn. Stel uw team in staat om snel en regelmatig site-inspecties uit te voeren, de problemen te markeren die moeten worden opgelost en de rapporten onmiddellijk voor beoordeling in te dienen. Via het webplatform biedt SafetySoft een duidelijk beeld en inzichten om de veiligheid en kwaliteitsnormen in uw hele portfolio te verhogen.

Uitgebreide inspecties, op tijd en sneller

Met behulp van SafetySoft kan uw team consistente inspectiegegevens verzamelen in een fractie van de tijd die het daarvoor nodig had. Dankzij de uitgebreide functionaliteit kunnen gebruikers een defect gebied identificeren, foto's als bewijs toevoegen, opvolgingsacties toevoegen en meer, allemaal in de SafetySoft applicatie.

Bereik hogere normen in uw gehele portfolio
Geen vertragingen meer als er een probleem wordt gevonden. Wanneer tijdens een inspectie een probleempunt wordt geïdentificeerd, kunnen teamleden het probleem markeren en dit verzenden als een corrigerende actie die door de juiste persoon moet worden opgelost. Stel het de datum en het prioriteitsniveau voor het probleem in, wat betekent dat ernstige problemen snel worden behandeld.



Bekijk eenvoudig de prestaties van de site en krijg de gegevens die u nodig hebt om ervoor te zorgen dat taken worden uitgevoerd
Alle gegevens worden in realtime doorgestuurd naar het centrale webplatform voor beoordeling en analyse, wat betekent dat u precies weet wat er op al uw sites gebeurt. Controleer probleempunten, prestaties van de site en de voortgang van corrigerende acties, opgesplitst naar tijd, locatie, afdeling en meer.

Interesse? Neem contact op